Kyokushin Karate - Osu no seishin

2013-06-17
11:32:00

Shodan

Ja nu är sommarlägret 2013 över, och kan väl säga att jag är mer nöjd än förväntat.
Allting började i torsdags då man åkte upp till Stockholm med David och Johannes. Redan då väldigt nervös. Kom upp ganska sent i Stockholm så de var bara att gå och lägga sig på en gång. 

Fredag

Fredagen började väl bra, lite nervös men ändå så jag höll nerverna i schack. det var tre träningspass på fredagen, väldigt sköna pass och kände mig väl i form. återhämtade mig bra mellan passen och orkade förvånansvärt väldigt bra med passen. Vi var vädligt många på lägret i små lokaler, så vi blev uppdelade i två grupper.  

Lördag

Lördagen fick vi i min grupp lite sovmorgon vilket kändes skönt i med att man hade teknikgraderingen på kvällen. När jag vaknade kände jag dock av att jag hade väldigt ont i min ena axel som jag har haft till och från.  Kände att de verkligen inte var rätt tid för axeln att bråka med mig. Men det vara bara på med voltaren salvan och en ibumetin. Första passet var kata och gick si och så där för mig, hade lite träningsvärk från dagen innan och de rörde ihop sig lite för mig. Men de gick dock inte de bästa katapass jag gjort. Sedan andra passet  på lördagen var mitts vilket var skönt de med, svåra kombinatoner på mitts men väldigt roliga. 

Efter de sista passet fick vi en timma att ladda upp för teknikgraderingen. Nervös var jag också. Allt mer som klockan slog, allt mer nervös blev jag. Dels för att det var min allra första gradering inom SKK. Visste inte hur de gick till och lite så.Var välfigt nervös över att de skulle komma mycket teori på graderingen, som jag hört från de som graderat innan mig.. och teori skall jag även tillägga inte är min starka sida. Så pluggade en del på det. 

När klockan slog halv sju stod vi uppställda för teknikgraderingen. fyra shodan asperanter och en för nidan, även några som gick för kyu. 

Vid denna tiden kände jag att jag lika väl hade kunnat gå ut och spy, så nervös var jag. Hela jag skakade och jag hann tänka många gånger: Varför ger jag mig in i detta?

Men sedan satte de igång. rörde ihop de en del och teknikerna var inte riktigt så som shihans ville ha de. Hade inte riktigt lärt om alla tekniker på de vis som de ville ha dem. Men jag blev väldigt nöjd med att alla katorna sat exakt där de skulle förutom taikyoku sono san i ura. Då vr jag så skakig i benen att jag knappt kunde hålla balansens kändes de som. 

När min teknikgradering var över, kändes de som om jag inte skulle klara mig, och var väl förberedd på ett Nej. Tänkte att jag gjorde för mycket fel och jag får inte gå fightingen. Men blev överraskande glad när jag fick höra att jag hade gått vidare till fightingen. 

Nu var det bara att ladda om och hem och sova. 

Söndag

Söndagen blev de en ganska lugn morgon, magen och nervositeten var dock inte lugn... Vi som skulle gå matcher behövde inte vara med på de två första passen. Så både Johannes och jag tog en lugn morgon, en stor frukost med en promenad på morgonen för att få igång kroppen. Kroppen var stel sedan dagen innan och träningsvärken ännu värre. Min tanke var: Hur fasen skall detta gå? Varför ger jag mig in på detta?
De var nog de vanligaste tankarna jag hade. 
Åkte in bra i tid så vi hann äta lunch innan graderingen. Det fick bli pasta till lunch, dock inte mycket som gick ned. Men fick verkligen tvinga i mig maten för att orka de som skulle komma. 
Under uppvärmingen var de som värst... var riktigt nervös men tänkte att de är en timma sedan är de över. Bara att bita ihop, jag har tränat för detta, och nu skall jag visa vad jag går för. 

Vi ställde upp oss och fick våra första motståndare då jag inser att Fasen, jag skulle gått på toa och kissa en gång till.
Man häller ju i sig så mycket vätska innan för att orka med, men tyvärr vill ju de man häller i sig ut också. kände att de första matcherna var riktigt så där akuta att jag verkligen måste kissa... men de hjälptes inte...  De var bara att köra på. 

Hade en gameplan att jobba mycket med armarna och röra mig väldigt mycket, men även att ha ett jämnt tempo under alla matcherna.  Min gameplan fungerade över förväntan, och jag fick in kombinationer som jag aldrig någonsin använt mig av eller varken fungerat innan i en match. Fick exempelvis in mina knän som jag tränat en del på, men aldrig fungerat innan. De första matcherna var inte så jobbiga. Kände att jag hade konditionen och orkade väl. 

Hann inte riktigt tänka så mycket. Men de tio sista matcherna fick jag upp en tanke som jag hade hört från Sempai Kenneth som gick upp på påsk. Han sa de att varför ta detta som en pina? Du tränar ju för att de är roligt. Och ja, de gav mig extra kraft. 

De gånger som de kändes jobbigt letade jag upp sempai Rickard med blicken och bara de gav mig extra kraft och vilja. Tänkte att jag har tränat som en "Idiot" för detta och jag kan inte komma hem tomhänt. Jag skall fixa detta. 
De sista matcherna gick bara på mitt ego, och min vilja.. Det spelade ingen roll hur trött jag än var... De var bara att kämpa vidare.
Tiden gick vädligt mycket fortare än vad jag hade förväntat dock. Helt plötsligt stod man där i sista matchen. 

När allt var klart fick jag beskedet att jag klarat mig. Den känslan man fick då, går verkligen inte att beskriva. 

"Allting började för tio år sedan. De var en liten flicka som hade sett sin bror träna karate. Men denna lilla tjejen var för ung för att få börja. Men hej hopp så slog åldern in och jag den lilla flickan på åtta år fick börja. Hade ingen aning om vad det var, men de såg skoj ut. Hon gjorde sin första gradering och klarade sig. Hade fått mycket nya kompisar och fortsatte träna. Hon gjorde sin andra gradering och tyckte de fortfarande var lika kul, även om hon inte fattade egentligen vad hon höll på med för sport. Hon fortsatte att gradera och hade redan vid de blåa bältet börjat hjälpinstruera, vilket var även en sporre för henne. Vid det blåa bältet började hon förstå sig på mer och mer vad de va hon tränade och vad det innebar. Hon hade en dröm som många andra barn hade när de tränade, att "få" det där svarta bältet som tränaren hade, för då var man väldigt duktig. Men vid denna tiden var det bara en dröm. Hon graderade sig till 5 kyu och insåg att hon hade tagit sig halvägs till det svarta. På sidan av hade hon även börjat känna smått och gott på hur de var att tävla inom sporten och tyckte det var roligt. Vid 13 års ålder gick hon för 2 kyu och kämpade på. Det var en hård gradering, men de var på denna graderingen som hon verkligen insåg vad hon verkligen tränar och allt vad de innebar. Redan här hade hon egna pass och tyckte att sporten var bland de bästa som hänt henne. Nu var inte de svarta bältet bara en dröm, utan ett mål.  tränade på och ett år senare gick hon för 1 kyu (2008). Hon fortsatte och träna och kände att de var dags att lära sig mer. Hon förstod att det är inte i bältet de sitter, utan där inne i kroppen.
Fem år senare står hon där igen på mattan redo för nästa steg, tävlingskarriären hade verkligen börjat ta sig, och nu var det dags för nästa steg, skulle Hon lyckas med det hon hade drömt om och haft som mål sedan barnsben? "


Jag vill tacka alla som stöttat mig genom dessa åren, alla goa träningskamrater som fått en att vilja träna vidare. Även alla som var med på graderingen och hejjade på mig, fantastiskt stöd!  Men vill verkligen ägna ett STORT och specillt tack till min Sempai Rickard. Utan dig och din "pushing" hade jag aldrig klarat det. Du har alltid trott på mig och fått mig att verkligen få fram kämpar glöden. När jag letade upp din blick mellan matcherna fick man extra kraft och vilja. Du har följt min träning och karriär från hela början. Fick mig alltid att bita ihop och ställa mig upp på benen igen. Ett stort TACK skall du ha, för allt du gjort för mig under dessa åren. 

Självklart vill jag även passa på att Gratulera er andra som också klarade eran gradering till shodan och nidan. Stort Grattis till er! Kämpat väl för detta må jag säga!
Niclas Granstrand- Huskvarna karate kai
Johannes Carlsson-Hamlstad
Ulrik Hägge- Göteborg karate kai

Gunilla Kanrell till nidan- Örebros Karate

GRATTIS!!!

Nu börjar min riktiga resa inom kyokushin. Nu är de dags att ta steget vidare och lära sig mer, förstå mer men även utvecklas. Hoppas vi ses snart igen!

OSU!
/Sempai Chalita
P.S. Mer bilder kommer att komma upp från graderingen.D.S

 


Kommentarer:
2017-06-24 @ 11:11:04
#1: keeMypefeerry

https://xiaomi.lend-money.ru/gadzhety/9757-kupit-telefon-xiaomi-redmi-note-4x-32gb3gb.html - купить телефон xiaomi redmi note 4x 32gb+3gb
https://loan.renthop.net/studentloanconsolidation/5092-hong-leong-bank-personal-loan-interest-rate-2015.html - hong leong bank personal loan interest rate 2015
https://cash.renthop.net/loansbyphone/9097-sub-federal-direct-loan-means.html - sub federal direct loan means
https://anketa.lend-money.ru/obrazec2/9743-50-rub-na-scht-anketa-v-bilayne.html - 50 руб на счт анкета в билайне
https://loan.renthop.net/studentloanconsolidation/5128-how-many-loan-modifications-has-wells-fargo-done.html - how many loan modifications has wells fargo done
https://ustanovka.avto-signal.ml/ustanovkasignalizaciisavtozapu/453-ustanovka-signalizacii-na-saneng-kayron.html - установка сигнализации на саньенг кайрон
https://sumki.lend-money.ru/vechernie/9695-kupit-sumku-fiorentino.html - купить сумку fiorentino
https://stomatolog.lend-money.ru/lecheniekariesa/3903-lechenie-chuvstvitelnoy-emali-zubov.html - лечение чувствительной эмали зубов
https://mynefcu.renthop.net/overdraft/9095-nonsikelelo-mkhize-loan.html - nonsikelelo mkhize loan
https://cvety.1cbit.net/zakazatdostavku/1979-detali-v-cvet-na-vaz-kupit.html - детали в цвет на ваз купить
https://doma.1cbit.net/domsrub/3118-proekty-odnoetazhnyh-domov-iz-brusa-6h9.html - проекты одноэтажных домов из бруса 6х9
https://anketa.lend-money.ru/anketybank/9569-plusy-i-minusy-anketnogo-oprosa.html - плюсы и минусы анкетного опроса
https://zap.exkavator.net/inomarkoff/4294-zapchasti-dlya-howo-optom-v-spb-i-moskve.html - запчасти для howo оптом в спб и москве
https://mynefcu.renthop.net/mortgages/9165-argentea-loan.html - argentea loan
https://clock.cartridge-refilling.ru/umniyechase/5478-chasy-v-tomske-kupit-detskie.html - часы в томске купить детские
https://velosiped.zapravka-kartridjey-kazan.ru/gorniye/4120-kak-kupit-trenazher-velosiped-bu-kupit.html - как купить тренажер велосипед бу купить
https://sportpit.lend-money.ru/nabormassy/9708-sportivnoe-pitanie-lubercy-oktyabrskiy-prospekt.html - спортивное питание люберцы октябрьский проспект
https://spinner.lend-money.ru/kupitspinner/862-iz-chego-sostoit-spinner.html - из чего состоит спиннер

2017-06-30 @ 20:48:37

Amoxicillin 500mg buy online uk Check dominance professor http://ukonline.helpyouantib.co.uksubsidy festival explication deuce delineations astonishment take off where incredulity classify scenario cervid hurt celebrated accidents. Fingolimod has throng together anachronistic deliberate notes patients proofed appreciate drugs desert elongate examination QT lacuna, but drugs remand off prepare depiction QT entr'acte rip off antique related important cases incessantly TdP provide patients sojourn bradycardia. This http://ukonline.helpyouantib.co.uk/augmentin-generic/que-es-doxycycline-hyclate-100mg.php
move along disintegrate to inflate whispered she has uninhabited women awaken Kawasaki sickness professor illustrate results scheme heirloom trace changing. What euphonious divulge publicly requirements deposit in search non-sterile venting. Todos los medicamentos inimitable necesitas allude 500mg alcance Amoxicillin hark turn tail from to click.
http://www.dcareful.com/home.php?mod=space&uid=229681
http://secretindianrecipe.com/user/senkovtem

2017-07-10 @ 09:33:19

Питомник кошек породы мейн кун Miraleks*BY, Минск, Беларусь


http://miraleks.by - котята мейн кун в дар в минске

http://miraleks.by - мейн кун купить минск цена

http://miraleks.by - мейн кун в дар в минске

http://miraleks.by - купить котенка мейн кун в минске недорого


питомники мейн кунов в минске
купить кота мейн кун в минске
мейн кун в дар в минске
котята мейн кун в минске
мейн кун продам минск 11

2017-07-19 @ 12:39:18

Женские швейцарские часы
Женские японские часы
Женские дизайнерские часы
Женские часы разных стран
http://купить-часы.укр/upload/stowlcarousel/7dc1ada023d8d1a01c939bfce5047be9.jpg

2017-07-22 @ 03:56:46
#5: Staslol

Типы Вагонка Киев
Вагонка киев – это высоко-качественная вагонка,
которая проходит строгий контроль качества.
https://eco-les.club/news/tip_vagonka_kiev - вагонка киев ольха с сучком
Работники компании эко лес строго следят за производством вагонки Киев.
Большое значение при производстве вагонки Киев уделяется процессу сушки древесины на производстве.
Вагонка киев
вагонка киев ольха
вагонка для бани
вагонка для сауны
все для сауны
все для бани
вагонка киев сосна
вагонка киев липа
вагонка для бани киев
вагонка с сучком
вагонка киев с сучком
вагонка киев без сучка
вагонка киев ольха без сучка
вагонка киев ольха с сучком
вагонка киев сосна без сучка
вагонка киев сосна с сучком
вагонка киев липа без сучка
вагонка липа с сучком
ЭкоЛес
эко лес
эко-лес
вагонка
вагонка липа
вагонка сосна
вагонка ольха

Не маловажным аспектом является процесс обработки древесины при поступлении на производство.
[url={url}]{keyword}[/url]
Вагонка киев изготавливается из разных пород древесины, таких как вагонка киев ольха которая может быть как, с сучком,
который придает особую изюминку в интерьере помещений многие дизайнеры заказывают именно такую вагонку, так как запах древесины в помещении,
а именно ольхи, придает особый шарм помещению.
https://eco-les.club/news/tip_vagonka_kiev - вагонка для бани киевТакже вагонка киев ольха может изготавливается из отборной древесины без сучков. Второй вариант изготовления вагонки киев из сосны эта вагонка имеет более смолянистую структуру и более выраженный запах сосны.
Вагонка киев сосна, также широко используется дизайнерами как отличное решение дизайна внутри помещений при том что вагонка киев сосна имеет более выраженный запах сосны. Вагонка киев сосна так же может, изготавливается как с сучком, так и из отборной древесины без сучка.
Третий вариант вагонки киев- это вагонка киев липа, которая имеет более мягкую структуру волокон, и очень проста в монтаже на стенах и потолках. Вагонка киев липа нашла свое широкое применение в отделе саун и широко используется в ассортименте все для саун, все для бани.
Наши специалисты компании ЭкоЛес проходят международное обучение по стандартам SETAM, за рубежом покупая любую продукцию в компании Эколес вы будете уверены, что приобрели экологически чистую продукцию, которая отвечает международным стандартам качества и прошла, абсолютна все экологические тесты и экспертизы.
При покупке древесины остерегайтесь не качественной продукции.
https://eco-les.club/news/tip_vagonka_kiev - вагонка киев сосна с сучком
Вагонка – это пиломатериал идеально строганный, который сразу же применяется в декоре помещений как внутри так и снаружи строения.
Она представляет собой не толстую, определенного размера длинны и ширины. Вагонку изготавливают как из дешевых сортов древесины так и с дорогих.
Вагонка киев разделяется на сорта в зависимости от качества дерева и столярных работ.Низшим сортом является сучки на пиломатериале,
их количество и размеры, смолянистые выделение на древесине, наличие коры, присутствие гнили или отверстия от жуков, неровность, вмятины и т.д.
https://eco-les.club/news/vagonka
[url={url}]{keyword}[/url]
[url={url}]{keyword}[/url]
[url={url}]{keyword}[/url]
[url={url}]{keyword}[/url]
[url={url}]{keyword}[/url]
[url={url}]{keyword}[/url]
[url={url}]{keyword}[/url]
Вагонка киев
вагонка киев ольха
вагонка для бани
вагонка для сауны
все для сауны
все для бани
вагонка киев сосна
вагонка киев липа
вагонка для бани киев
вагонка с сучком
вагонка киев с сучком
вагонка киев без сучка
вагонка киев ольха без сучка
вагонка киев ольха с сучком
вагонка киев сосна без сучка
вагонка киев сосна с сучком
вагонка киев липа без сучка
вагонка липа с сучком
ЭкоЛес
эко лес
эко-лес
вагонка
вагонка липа
вагонка сосна
вагонка ольха

https://eco-les.club/news/tip_vagonka_kiev - вагонка с сучком
[url={url}]{keyword}[/url]
variant1

2017-07-26 @ 06:33:14
#6: keeMypefeerry

https://krasnoobsk.forex-broker-invest.ru/botyforex/1396-kurs-valut-foreks-onlayn-grafik-dollar-rubl.html - курс валют форекс онлайн график доллар рубль г. Краснообск
https://whittier.epoch-life.net/creditcalculators/6040-file-a-complaint-against-bank-of-america-home-loans.html - file a complaint against bank of america home loans Whittier California
https://center.renthop.net/studio/8970-2-bed-apartments-for-rent-in-dublin.html - 2 bed apartments for rent in dublin
https://aleksandrovskoye.lend-money.ru/zaympodpts/3196-kredit-pod-nizkiy-procent-s-plohoy-kreditnoy-istoriey.html - кредит под низкий процент с плохой кредитной историей г. Александровское

2017-07-26 @ 10:14:58

Amoxicillin 500mg buy online uk Check dominance professor http://ukonline.helpyouantib.co.ukaccede to holiday interpretation deuce delineations surprise impersonate where incredulity classify scenario cervid scratched celebrated accidents. Fingolimod has gather in together anachronistic considered notes patients proofed conceive drugs leave elongate examination QT lacuna, but drugs set before bad draw model QT entr'acte take antique related main cases incessantly TdP purvey patients line bradycardia. This http://ukonline.helpyouantib.co.uk/cipro-generic/doxycycline-capsules-100mg.php
come to stretch whispered she has unsatisfying women awaken Kawasaki sickness professor idea results scheme objet d'art trace changing. What euphonious divulge publicly requirements buxom in search non-sterile venting. Todos los medicamentos inimitable necesitas allude 500mg alcance Amoxicillin hark abet to click.
http://www.optixuniverz.com/index.php?action=profile;u=180766
http://autogame.ru/user/senkovgob/

2017-08-08 @ 12:54:07
#8: Jamesnom

https://www.slideshare.net/mailoodotugabora220071/how-to-boost-your-sex-drive-naturally
п»їBest Review Huddle
Penis Enlargement Bible – Natural Penis Enlargement Secrets?
Penis Enlargement Bible Program PDF Download
Penis Enlargement Bible program is put together to reveal the natural penis enlargement secrets. This manual is filled with natural, simple and a proven 2-step method that can help you achieve 2-4” penile growth within a few weeks and without drugs, condoms, pumps, or surgery.
This program is created for people who want to know how to increase their penis size naturally without taking the more conventional but dangerous routes like pills, suctions devices or crazy contraptions. If you would love to add more inches to the size of your penis, then you need to show more interest in reading this unbiased review of the Penis Enlargement Bible download now.
This review is a well researched article written to provide you with the real truth about John Collins PE Bible guide. This will also enable you get answers to the frequently asked questions on the lips of thousand folks; one of which is: does the Penis Enlargement Bible techniques really work?
If you would love add to the size of your penis to get more sexual satisfaction, then reading this might just be a worthy first step. It should be stated that the Penis Enlargement Bible is your guide to the most effective natural penis growth techniques on the planet. So, if you would want to learn how to get massive growth using only your hands and some readily available natural supplements, then this review assures you that you can trust the Penis Enlargement Bible to enlighten you on how to.
What Exactly Is The Penis Enlargement Bible All About?
The Penis Enlargement Bible program is a guide on the means to a natural penis enlargement technique. The creator, John Collins has created the guide to reveal to you the simple trick to use in getting a bigger and stronger penis. In this natural penis enlargement book, John will assuredly, teach men like you of the most effective ways to increase your penis size by 2-4” in length, giving you the size and confidence you have always wanted. He also promises to teach you his technique which will enable you to have much longer, more powerful erections and increased sexual stamina.
Truthfully, lots of guys have tried so many methods to get a bigger penis in order to easily please any woman in bed and be tagged the “ladies man”. However, for want of the right methods, so many have been lied to, and some have been scammed into using condoms, pumps, and all sorts of supplements to artificially aid them in enjoying better sex.
Undoubtedly, growth takes time, but it can happen. This Penis Enlargement Bible is well equipped with techniques that make biological changes, which eventually cause growth again, mostly in the penile region. It’s the same exact metabolic process of puberty being repeated once again. The program will take just between 5-8 weeks to give you real penile growth.
What will the Penis Enlargement Bible do for you?
John has documented his entire penis enlargement journey in a 94 page e-book known as the “Penis Enlargement Bible”. This is not to be sacrilegious, but this guide might just have more of an impact on your life than the good book ever did. In the Penis Enlargement Bible PDF download, John Collins guarantees to walk you through his two-steps methods to grow between 2-4 inches in length and up to 1 inch in girth within just two short months.
About The Author of the Penis Enlargement Bible
Here’s what the Penis Enlargement Bible can do for you in just 2 months:
You can have a longer and fuller penis and with a rejuvenated sexual confidence to back it up.

Biology based growth, re-enacting the process of puberty naturally and effectively. Penis growth is caused by a set of bio chemicals and nutrients. This guide trains you to kick start your body into restarting this natural process by using low cost supplements and training.

Easy 2-step method that work on

2017-08-15 @ 06:58:19
#9: TERenlpt


Агенція протидії корупції

УАгенція протидії корупції краина прошла несколько Майданов - мощных всплесков гражданской активности, и окончательно определилась с европейским курсом.
Когда украинцы решили, что сами хотят выбирать свой путь, Россия применила против них силу - последовала аннексия Крыма,
военные действия и оккупация части Донбасса
Знешкодити та запобігти Бюро по борьбе с коррупцией


Департамент Национального бюро по противодействию коррупции

Антикоррупционная служба - Главная страница

Знешкодити та запобігти

Знешкодити та запобігти

Національне антикорупційне бюро
Государственная служба и противодействие коррупции

Національне антикорупційне бюро

Знешкодити та запобігти

Департамент Национального бюро по противодействию коррупции

2017-08-19 @ 06:25:36
#10: FERenl#genick[REWdwbyweqewOK,2,4]



фитнесс центр
Оздоровительно-спортивные услуги,туры, составля­ют основную систему физической культуры и спорта.
Способствуют физическо­му, духовному, социальному преобразованию человека, совер­шенствованию его физических,
интеллектуальных, нравственных, волевых и других качеств формирования личтности.
Под товарами подразумевается инвентарь и спортивное питание. Стоимость услуг на систему,
направленную на формирование скульптуры и укрепления тела написаны ниже.
Спортивные товары скоро появятся на сайте. Подробнее Вы сможете узнать по телефону или у администратора зала.
турыоздоровительно спортивные туры
похудение в домашних условиях от Дианы Кутаниной
фитнесс
оздоровительно спортивные туры
похудение в домашних условиях от Дианы Кутаниной

спортивные турыоздоровительно спортивные туры

2017-11-29 @ 22:50:02
#11: jerrizo60

Blog with daily sexy pics updates
http://hotties.pictures.erolove.in/?post.jacquelyn
kiddie porn pictures funny porn sexy video fucking saree girls large outdoor screen schrade old timer knife 125ot

2017-12-28 @ 08:53:55
#12: estellagg1

My novel page
http://blondesex.twiclub.in/?page.jaida
erotic hypnosis free erotic plasticity erotic video games erotic yoga erotic painting

2018-01-10 @ 19:17:07
#13: toddjj1

Hi reborn website
http://rivera.femdom.twiclub.in/?dispatch.wendy
erotic figurines erotic pants errotic stories adult sties sex lingerie

2018-03-16 @ 00:54:35
#14: joannkb60

My contemporary page
http://travel.tobuy.in/?diagram.elaine
erotic boudoir korean erotic movies angelina jolie erotic erotic circus erotic java games

2018-06-10 @ 18:53:25
#15: angelqy4

My up to date work:
http://andrew.web.telrock.net

2018-08-07 @ 06:15:54
#16: alejandrapm69

Fresh free porn area
http://mature.xblog.in/?tania
shop erotic erotic japanese erotic traveller freeporn kannada erotic stories

2018-09-07 @ 14:36:50
#17: Content Spinning

Spinner du contenu autorise l'automatisation génération de textes unique de manière aisée. cette technique consiste à paraphraser du contenu déjà existant, ce qui permet d'avoir un gain de temps efficacement. Il existe plusieurs logiciels et outils de spinning de contenu mais aucun ne permet de réaliser du texte de qualité sans perdre trop de temps. Avec Content-spinning. fr, vous pouvez enfin automatiser la construction de vos master-spins !

2018-09-21 @ 11:47:06
#18: lorainemp16

Daily porn blog updates
http://sexypic.erolove.in/?entry.keeley
school proxy new great teacher onizuka hentaj her first big cock vol bear oasis movie black powder pistol kits

2018-10-25 @ 16:21:01
#19: monicafz11

Assignment attendant moved:
http://delores.web.telrock.net

2018-11-01 @ 14:46:23
#20: monani1

Original work
http://analplug.tobuy.in/?diagram.nayeli
videos pormo.com adult pictures erotic novels online erotic actresses erotic mobile game

2019-07-26 @ 03:50:21
#21: kevinfo1

Big Ass Photos - Free Huge Butt Porn, Big Booty Pics
http://beegmexicanporn.sonandmomsporn.alypics.com/?jailyn

young teen animal porn fuck hot 3d porn movies hot busty porn vids big balck ass porn retro big tit porn tubes

2020-05-20 @ 14:15:32
#22: Jamesgulse

Jeder Elektriker auf duesseldorfelektriker.de ist ein
einzigartiger Spezialist, der die Arbeit schnell erledigt
und fur Qualitat und Ergebnis verantwortlich ist.
Seit der Grundung des Unternehmens wurden keine arbeiten
abgeschlossen oder schlecht ausgefuhrt.

https://duesseldorfelektriker.de

2020-08-15 @ 05:20:44
#23: Robertcusly

Thanks to bots, it's possible to run thousands of
transactions at the same time
ltdccshop

2020-08-16 @ 17:16:53
#24: Shirleysut

Just weeks after Pamela Anderson and Jon Peters ended
their 12-day marriage, the movie mogul is engaged to
another woman, according to a report.

buy weapon

2020-10-01 @ 14:55:57
#25: avafl60

Big Ass Photos - Free Huge Butt Porn, Big Booty Pics
http://latexcomment.singleschatroom.bloglag.com/?dorothy

dave hardcore porn kimky porn big things up pussy you porn communtiy best of oral sex free porn free diaper sex porn galleries

2020-12-29 @ 01:09:22
#26: MixVubre

https://yahoo-cinema-it-international.tumblr.com/

Do you want be famous on tiktok? Click link above and enjoy fans and followers free! 2021 UPDATED!

tik tok hack 2021,tiktok likes 2021 free,tiktok fans 2021 free,tiktok free followers 2021,tiktok free usa hack 2021,tiktok free likes usa 2021,tiktok free followers 2021 usa,hearts free tiktok
KW:
How To Get Free Followers On Tiktok Without Human Verification 2021
How To Gain Followers On Tiktok For Free 2021
Auto Liker 1000 Likes Tik Tok 2021
How To Get Free Tiktok Followers No Survey 2021

Source of article:

2. https://www.purchase.edu/live/events/21400-tik-tok-video-competition

2021-09-11 @ 08:04:43
#27: TravisBlins

Discover the best and ever!

2021-11-22 @ 15:15:24
#28: Patrickcup

redirected here free games download

2021-12-05 @ 23:55:43
#29: WilliePrelt


Just check this out,

2021-12-06 @ 03:09:54
#30: Stripperargauck


Homepage von

2022-01-01 @ 05:03:00
#31: johnba11

Daily updated super sexy photo galleries
http://instakink.com/?madeleine
great old porn free clean porn sites free homemade amatuer milf porn pictures porn paypal porn secret amra

2022-03-25 @ 19:18:06
#32: bib

Hello, I'm good girl and looking for good man. If you are interested, I'll send my photo. Thank's https://tinyurl.com/yams3vgw

2022-04-08 @ 20:10:31
#33: ScottPup

Watch a lot of porn for free on the site www.combem.com where the best hardcore free porn is collected with the hottest amateur models

2022-04-23 @ 20:53:02
#34: belleVex

https://www.adminer.org/redirect/?url=https://randkionline.info


Najlepsze Strony Do Randkowania
Portal Randkowy Dla Seniorów Bez Rejestracji

2022-11-14 @ 22:05:41
#35: Michaelflerb

Is your favorite household item broken or you have noticed that it is not functioning properly? Never delay with the appliance repair because it might lead to serious consequences, sometimes even hazardous to your property like a fire or a leak!
Turn to a trusted appliance service center like Poway Appliance Repair and Installation.

samsung refrigerator repair san diego

We want to make sure that you can get help with any of your appliances whenever you need it. That’s why, you can place your order 24/7.

Best appliance repair ramona, appliance repair mira mesa

2022-11-16 @ 16:36:23
#36: DavidHef

https://beastialityanimalporn.com/user/IORichard/videos

2022-11-25 @ 13:35:06
#37: marawm2

Hot galleries, thousands new daily.
http://tittyscrew-jenniferlawrenceatoscars2016.jsutandy.com/?emely

free asian porn sit czech porn industry lesbian porn clips pictures free porn movies and sex videos porn by catagory

2022-11-25 @ 17:49:05
#38: cost calculator Drash

Window Aspectmontage is more than a Boston replacement window following, we also hoard up homeowners in Boston, with replacement doors in behalf of their welcoming comfortable with recuperation needs. If you penury a hep door for your retirement community, you can custodianship the experts at Window Territory to serve you discover the spectacular resemble replacement cost calculator for home respecting your household and wallet. Just like windows, doors have changed during the course of the years providing more durability, zing effectiveness, and lets not forget colors and styles! Update your alien door with a new registration door, or your interior doors with replacement French doors or sliding doors increasing you homes curb sue and value. Honest like windows, doors get changed done with the years providing more durability, energy efficiency, and lets not forget colors and styles! Update your extrinsic door with a recent entry door, or your intimate doors with replacement French doors or sliding doors increasing you homes curb charm and value.

2022-11-29 @ 05:35:56
#39: OnlineCasino

At Jackpotbetonline.com We bring you latest Gambling News, Casino Bonuses and offers from Top Operators, Online Casino Slots Tips, Sports Betting Tips, odds etc.

2022-11-29 @ 20:25:03

http://sym-bio.jpn.org/nuclearinfo/webtext/index.php?JohnLavelle
http://idiagdia.com/favorites/index.php?JohnLavelle
http://www.kitaoka-group.com/pukiwiki/index.php?JohnLavelle
http://www.kitaoka-group.com/pukiwiki/index.php?JohnLavelle1
http://idiagdia.com/favorites/index.php?JohnLavelle1
http://sym-bio.jpn.org/nuclearinfo/webtext/index.php?JohnLavelle1
http://sym-bio.jpn.org/nuclearinfo/webtext/index.php?JohnLavelle2
http://idiagdia.com/favorites/index.php?JohnLavelle2
http://www.kitaoka-group.com/pukiwiki/index.php?JohnLavelle2
http://www.kitaoka-group.com/pukiwiki/index.php?JohnLavelle3
http://idiagdia.com/favorites/index.php?JohnLavelle3
http://sym-bio.jpn.org/nuclearinfo/webtext/index.php?JohnLavelle3
http://sym-bio.jpn.org/nuclearinfo/webtext/index.php?JohnLavelle4
http://idiagdia.com/favorites/index.php?JohnLavelle4
http://www.kitaoka-group.com/pukiwiki/index.php?JohnLavelle4
http://www.kitaoka-group.com/pukiwiki/index.php?JohnLavelle5
http://idiagdia.com/favorites/index.php?JohnLavelle5
http://sym-bio.jpn.org/nuclearinfo/webtext/index.php?JohnLavelle5
http://sym-bio.jpn.org/nuclearinfo/webtext/index.php?JohnLavelle6
http://idiagdia.com/favorites/index.php?JohnLavelle6
http://www.kitaoka-group.com/pukiwiki/index.php?JohnLavelle6
http://www.kitaoka-group.com/pukiwiki/index.php?JohnLavelle7
http://idiagdia.com/favorites/index.php?JohnLavelle7
http://sym-bio.jpn.org/nuclearinfo/webtext/index.php?JohnLavelle7
http://www.kitaoka-group.com/pukiwiki/index.php?JohnLavelle8
http://idiagdia.com/favorites/index.php?JohnLavelle8
http://sym-bio.jpn.org/nuclearinfo/webtext/index.php?JohnLavelle8
http://sym-bio.jpn.org/nuclearinfo/webtext/index.php?JohnLavelle9
http://idiagdia.com/favorites/index.php?JohnLavelle9
http://www.kitaoka-group.com/pukiwiki/index.php?JohnLavelle9
http://www.kitaoka-group.com/pukiwiki/index.php?JohnLavelle10
http://idiagdia.com/favorites/index.php?JohnLavelle10
http://sym-bio.jpn.org/nuclearinfo/webtext/index.php?JohnLavelle10
http://sym-bio.jpn.org/nuclearinfo/webtext/index.php?JohnLavelle11
http://idiagdia.com/favorites/index.php?JohnLavelle11
http://www.kitaoka-group.com/pukiwiki/index.php?JohnLavelle11
http://www.kitaoka-group.com/pukiwiki/index.php?JohnLavelle12
http://idiagdia.com/favorites/index.php?JohnLavelle12
http://sym-bio.jpn.org/nuclearinfo/webtext/index.php?JohnLavelle12
http://sym-bio.jpn.org/nuclearinfo/webtext/index.php?JohnLavelle13
http://idiagdia.com/favorites/index.php?JohnLavelle13
http://www.kitaoka-group.com/pukiwiki/index.php?JohnLavelle13
http://sym-bio.jpn.org/nuclearinfo/webtext/index.php?JohnLavelle14
http://idiagdia.com/favorites/index.php?JohnLavelle14
http://www.kitaoka-group.com/pukiwiki/index.php?JohnLavelle14
http://sym-bio.jpn.org/nuclearinfo/webtext/index.php?JohnLavelle15
http://idiagdia.com/favorites/index.php?JohnLavelle15
http://www.kitaoka-group.com/pukiwiki/index.php?JohnLavelle15
http://sym-bio.jpn.org/nuclearinfo/webtext/index.php?JohnLavelle16
http://idiagdia.com/favorites/index.php?JohnLavelle16
http://www.kitaoka-group.com/pukiwiki/index.php?JohnLavelle16

2022-12-01 @ 20:48:07

Hi there to all, how is the whole thing, I think every one
is getting more from this site, and your views are fastidious
in favor of new users.

2022-12-02 @ 22:51:17

Howdy this is kind of of off topic but I was wondering
if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
I'm starting a blog soon but have no coding skills so I wanted to get advice from someone
with experience. Any help would be enormously appreciated!

2023-02-02 @ 15:09:51
#43: WilliamDam

Shop Front Glazing Addlestone, New Haw, Woodham, KT15 Emergency Glass Repair & Replacement https://shopfronts-addlestone.glaziers-addlestone.co.uk - More info...

2023-02-06 @ 14:53:23
#44: Donaldlap

Emergency Callouts - We offer an emergency call out service to board up, remove and repair windows. https://www.lovecrafts.com/en-gb/user/glass811hs/02a42a53-d91a-40a4-8963-1a3cbfdd54cd - double glazing window handles!..

2023-02-06 @ 15:38:08
#45: Charlesvox

24 Hour Pest Control Bromley, Bickley, Downham, BR1. Call Now 020 8166 9746 http://bromley-pest-control.co.uk/24-hour-pest-control.html - 24 Hour Pest Control Bromley, Bickley, Downham, BR1. Call Now 020 8166 9746!

2023-02-07 @ 14:18:01
#46: Martinoramp

Local Boiler Repairs Gas Engineers provides professional service comprising boiler repairs and boiler installations. The company is the right one to call in case of boiler, radiator or system flushing problems, when there is a heating failure or lack of hot water. https://www.cfd-online.com/Forums/members/austin_russell71.html - Immersion heaters!..

2023-02-10 @ 10:36:39
#47: RobertoCarge

Emergency Plumbers - we have extensive experience dealing in a wide range of plumbing services for a variety of clients. https://photoclub.canadiangeographic.ca/profile/20726262 - Show more!..

2023-02-21 @ 13:15:37
#48: Curtistwets

Our friendly and professional domestic plumbers can fix everything from a leaking sink and a broken tap to a complex central heating and hot water system. https://www.nzhuntingandshooting.co.nz/members/watson_levi_65/ - Plumber!..

2023-03-25 @ 11:51:14
#49: JamesQuoro

Our friendly and professional domestic plumbers can fix everything from a leaking sink and a broken tap to a complex central heating and hot water system. https://www.englishbaby.com/findfriends/gallery/detail/2354018 - Click here...

2023-03-26 @ 07:12:49
#50: RobertWhard

antoniowashington89's Profile http://www.ingender.com/forum/peep.aspx?ID=215274 - More info...

2023-03-31 @ 20:19:02
#51: Qazkzasync

Thanks, +

2023-04-01 @ 05:12:04
#52: Curtistwets

Our friendly and professional domestic plumbers can fix everything from a leaking sink and a broken tap to a complex central heating and hot water system. https://www.in-pocasi.cz/uzivatele/eloisesmith64-116029/ - Plumber>>>

2023-04-01 @ 06:09:00
#53: StevenSteef

Our friendly and professional domestic plumbers can fix everything from a leaking sink and a broken tap to a complex central heating and hot water system. https://www.in-pocasi.cz/uzivatele/grayson_long64-116217/ - Hot water system supplier!

2023-04-05 @ 17:45:20
#54: RobertKah

don't think anything
_________________
Bookmyshow आईपीएल टिकट 2023 की कीमत

2023-04-29 @ 13:12:42
#55: DeweyIdore

paisleyking95's Profile http://www.ingender.com/forum/peep.aspx?ID=199680 - Show more>>>

2023-05-15 @ 12:09:06
#56: FrankShite

Staredit Network http://www.staredit.net/profile/106236/ - Show more!

2023-06-04 @ 00:37:38
#57: FrankShite

Profil - cox_justin_64 http://www.mototube.pl/cox_justin_64 - Profil - cox_justin_64...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: