Kyokushin Karate - Osu no seishin

2013-04-28
15:40:35

RM resultat och resten av helgen!

Ja, RM gick bra! Öppnade med tsuki no kata och fick alla flaggor... Sedan var jag i finalomgång och körde min absolut favoritkata, geksai sho! Där jag även fick alla flaggor och vann.
Man är alltid nöjd med ett guld, men vissa saker kunde jag gjort bättre tycker jag. Men det är bara att träna vidare och sätta de sakerna nästa gång ;)

Dagen idag har gått till träning med Shihan Bohlin. Mycket lärorikt, roligt och bra. Dock var de inte min dag idag kände jag, och katorna satt inte överhuvudtaget. Tur nog att jag i te var likadan igår!
Dock min sista Kata jag gjorde blev bra, där av att jag åker från Stockholm nöjd och glad ändå!

Nu vill jag faktiskt bara hem och sova. Skönt att inte behöva åka någonstans nu för än EM! Så nu äntligen, efter några intensiva månader med resande och olika förkylningar. Nu skall jag lägga all min fokus på träningen för shodan och EM, och inga förkylningar.

För övrigt är praktiken äntligen över och dags för skolbänken i morgon! Skall bli väldigt skönt och komma tillbaka nu till en riktig vardag med de vanliga tiderna. Sedan är det bara fem veckor kvar till sommarlov vilket säger en del om hur kort tid de egentligen är till sommaren, shodan, och EM! Nu taggar vi!

Osu no seishin!