Kyokushin Karate - Osu no seishin

2014-01-22
16:15:26

Back on track... again!

Från de förra passet skadade jag högra handleden... vilket gjorde att jag fick svårt att fortsätta med träningen. Men nu har svullnaden gått ned i handen och rörligheten börjar komma tillbaka samt styrkan, det är bara några enstaka rörelser som inte riktigt fungerar som innan. Men tänkte ändå försöka mig på ett gympass idag och hoppas på att turen är på min sida idag. Skulle det inte fungera skulle jag väl få köra bara ben ett tag framöver, men hoppas inte på de^^

Det är många som frågar mig om hur jag lyckas kombinera både skola, jobb och träning. Hur jag orkar med allt, men även hinner med allting. Så funderat lite på det, för enligt mig själv tycker jag inte att jag har de så stressigt, och jag får tid över till annat.  Men hur får jag min vardag att gå ihop egentligen?


Förra terminen började jag inte speciellt tidigt, det var bara måndagar och tisdagar som jag började tidigt. Så ofta gick jag upp så pass att jag hann med och göra en del på mina läxor och arbeten innan skolan, sedan var jag ju i skolan ungefär fram till fyra halv fem. Då stack jag hem, slängde i mig mat och stack sedan iväg och träna.  Efter det kunde de hända att jag gjorde läxor innan jag skulle lägga mig.
Men sedan har vi ju de dagar som jag även jobbade efter jobbet. Då gjorde jag densamma på morgonen, stack till jobbet efter skolan, och efter jobbet när jag slutade runt 20.00 stack jag direkt till gymmet och tränade.

Någonting jag lärt mig, det är att man planerar sina dagar i förväg, för att hinna med allt man vill hinna med.  Ibland när vi fick håltimma och alla sticker hem eller roar sig med något annat  som de tyckte var roligt och intressant, satt jag ofta kvar i skolan och pluggade, eller så stack jag till gymmet. Det gäller liksom att prioritera i rätt ordning, för då hinner du med de du vill hinna med. Men viljan är lika viktig. Har du inte vilja eller självdiciplinen, då lär de inte fungera. Det spelade ingen roll om hur mycket mina vänner ville att jag skulle följa med hit och dit, för då tar jag ju min fritid på håltimman, då jag lika gärna kan ha tiden till att göra läxor. Gäller att utnyttja tiden på de vakna timmarna av dygnet.

Jupp lite av mina funderingar^^ Dags för plugg nu^^ Bye!