Kyokushin Karate - Osu no seishin

2014-03-21
21:30:32

Vad har hänt?

Jag har tänkt många gånger att jag borde skriva ett inlägg snart... Men inte riktigt blivit av... Många gånger som jag haft ett tema på huvudet... Men när jag sätter mig framför datorn och skall skriva finns de inga ord. 
Men nu tänker jag i alla fall ge det ett försök.

Så vad har hänt egentligen på senaste tiden?
-Jo, har gått ut på praktik och varit ute och praktiserat nu i 3 veckor, skall vara ute 6. Jag måste då säga att jag har nog världens bästa praktikplats. Jag kan kombinera träning med praktik på ett fantastiskt sätt. Så vart är jag nu då på praktik? Jo jag har praktik på en crossfitanläggning. 
Med den mängden träning jag får nu känns de kommande träningsåret väldigt lovande. Känns som jag lever den dröm jag länge drömt om.  
Jag märker att jag har blivit mycket piggare på dagarna också nu när jag verkligen kan kombinera min träning med skolan. 

Vad mer har hänt? 

hmm jag bra fråga. Än en gång känns de som att huvudet är tomt... så kan lika bra berätta om min dag idag. 

Gick upp vid halv åtta tiden och åt frukost och fixade mig i ordning för att sedan ta bussen ut till Lindholmen och min praktik. Började praktiken vid nio, och idag vart lokalerna redan städade så vi började med att kolla produkter till anläggning, lite småsaker som saknas. 
Sedan var det dags för lunchpass, som gick fantastiskt bra och var riktigt roligt. Ett pass på 45 minuter. Efter de tog jag en liten paus och körde sedan på med ett nytt pass som inkluderade marklyft. Är så glad att äntligen kunna köra Marklyft utan att få problem med ryggen. Min tanke var att lägga på 5kg efter varje reps och se vad min stadiga nivå låg på. Började på 25kg... slutade stadigt på 50kg. Är riktigt nöjd med det resultatet samt att jag tränade på tekniken för chins och det avslutades med squats med 15kg på ryggen. 

Idag skulle även min lärare kommapå besök, vilket var lite nervöst, men allt gick bra. 

Efter det var de att lägga in lite kunder i systemet och äta... sen var min praktikdag slut. Så de var hem snabbt, slänga i sig ett litet mellanmål och sedan sticka iväg till kungälv för bagfightingpasset. och nu sitter jag här.

Kort snabbt och lätt om min dag... skall börja tänka efter mer innan jag skriver nästa gång också. 
Nu är de fredag och helg. Helgen kommer de bli en vilodag och då tänker jag gå på turmässan... Sedan fyller min kära far år... så skall hem till honom och fira hans dag. och sedan söndag... då blir de ännu mer träning ;)

Hoppas ni får en bra helg, för de tänker jag ha!
Ha de bäst! bye!!
 
Min bästa vän idag! 50kg stadigt i marklyft... kan inte bli bättre!