Kyokushin Karate - Osu no seishin

2014-09-24
09:31:50

Ännu ett tag sedan...

Ja, nu va det ytterligare ett tag sedan jag skrev, måste bli bättre. Tänker ofta att nu så ska jag skriva ett inlägg, men så blir de aldrig av.. dumma mig.

Men vad har hänt?

I helgen gick Swedish open av stapeln här i Göteborg. Måste säga att de var ett riktigt grymt arrangemang med mycket bra och roliga fighter att titta på. Jag själv var inte med, men fick aggera fotograf, som jag så gärna gör. 
I år gick Swedish open i Lundbystrandshallen på Hisingen istället för i Lisebergshallen. Kände att många var skepptiska till detta, men själv tyckte jag att de blev att kanon arrangemang. 
Hade deltagare från många delar av världen, Tunisien, Pakistan, Iran, Polen, Lithauen, Danmark, Norge, och givetvis, Sverige!  Stor spridning som drog en del folk också till tävlingen :) Blev en riktigt lyckad dag!


Sedan har jag nu bytt klubb. Kände att det blev för långt att åka till Bollebygd för att få en regelbunden träning. Så nu har jag bestämt mig. Efter två års pendlande byter jag nu till Hisingsklubben Banzai. Inte så himla stor grej, men ändå skönt att få komma igång igen med träningen. 

Har även blivit uttagen till U22 EM som går av stapeln nu i november. Ska bli riktigt roligt, speciellt nu när ryggen börjar kännas okej. Hoppas på att den håller sig hela vägen fram till U22 EM. Vi blir ett stort gäng från Sverige som åker. Många cadetter i år. Ska bli riktigt roligt att se. Själv är man riktigt taggad för en revansch från förra året, då jag tappade bort mig i Kanku. Kan även bli ett nytt regelsystem i år. Känns riktigt bra faktiskt. 

Annars har de nog inte hänt så mycket. Bara träna på, och ladda upp för U22 EM. 

Osu, ska försöka skriva lite oftare ;)