Kyokushin Karate - Osu no seishin

2014-11-19
12:51:00

Billigare med enkelbiljett

Nu är det snart helg igen och det är dags för årets sista nationella kata squad i Stockholm Ska bli riktigt roligt faktiskt..Dock har man som vanligt lyckats dra på sig världens förkylning efter tävlingen. Känns som det är något man får räkna med efter varje tävling. Tråkigt nog, så mycket träningstid som går till spillo då.

Men i vilket fall så är det dags för squad och som vanligt är man ute i sista minuten och tittar på resor. I med att jag blivit medlem på sas och flyger hyffsat billigt med dem som ungdom började jag titta hos dem på biljett. Jag tittade även på SJ för att inte utesluta något. När jag satt och tittade på priserna fick jag en snilleblixt från ingenstans. Jag började titta på vad en enkelbiljett skulle kosta, istället för att söka tur och retur. 
Hör och häpna! Det visade sig att köper du en enkelbiljet upp och en enkelbiljett ned, blev de några hundralappar billigare!? Hur kan det vara billigare att köpa enkelbiljetter istället för en tur och retur resa? Någon som förstår sig på det?

Jag blev i vilket fall inte riktigt klock på det. Men det slutade med att jag köpte enkelbiljett båda vägarna.

Annars är det som sagt inte mycket som sker. Söker jobb, försöker bli frisk. Ja, vardagen knallar på som vanligt.

Tänkte dela med mig av en bild också som för mig säger mer än 1000 ord. En bild på mig och Shihan/Coach innan tävlingen.

Kram!