Kyokushin Karate - Osu no seishin

2015-01-08
15:56:00

God fortsättning!

God fortsättning på det nya året!
Nytt år, nya utmaningar nya mål!


För att summera 2014 var det ändå ett bra år, både tävlingsmässigt och socialt som jag minst sagt är nöjd med. Debuterade som senior på EM i Azerbaijan som slutade med en femte plats, tog studenten, slutade med waran, en guldplacering på U22 EM, tog mig igenom Göteborgsvarvet och ja det var bara ett allmänt bra år.

Hur skall jag då kunna slå de gågna året detta året?
I med att jag tog studenten förra året så låg inte mitt fokus riktigt i att tävla så mycket på topp. Fanns liksom ingen tid till det. Men det tänker jag ändra på i år. Redan nu i Februari drar jag iväg till Holland för att delta på Dutch open. Tycker det är en bra start på tävlingsåret. 
Men sedan siktar jag nog på Spanish open också som går i Mars, för att sedan sikta på EM i april. så ser i alla fall våren ut med tävlingar. Ska bli riktigt skoj. 
Men sedan får vi inte glömma Påsklägret i Östersund som jag tycker är nästan vårens höjdpunkt. 
Men för att krydda tävlandet lite så kommer jag inte springa Göteborgsvarvet i år, men jag kommer springa Stafettvarvet ihop med mina goa klubbkamrater. 4km var i Slottsskogen. En rolig utmaning. Siktar på att ta mig runt på 15 min. Så får bli en del löpträning nu på våren. 

Vad mer bjuder 2015 på?
Jo man fyller ju 20år, sedan kan man sluta räkna sin ålder. kanske en höjdpunkt? haha
Sedan siktar jag på att åka till Japan till hösten för att titta på VM. Ska bli riktigt skoj att få se och uppleva det landet. 
Sedan har jag nog inte så himla mycket mer planerat^^ 

Ha de gött så länge!